Over ons

]GECO sportswear is een jong dynamisch teamsport merk met eigen productiefaciliteiten in Oost- Europa en het Verre Oosten en een eigen distributiecentrum in Dresden ( D). Gemotiveerd door de gedachte om teamsportkleding zo goedkoop mogelijk en altijd voorradig aan te bieden is er een zeer goed doordacht merk ontstaan. GECO sportkleding is functioneel en doet geen concessies aan kwaliteit.

GECO sportswear garandeert korte levertijden en een dermate hoge flexibiliteit in de samenstelling van de kleuren en maten in onze producten. Wij bewijzen dat teamsportkleding goedkoop kan zijn maar toch een zeer goede kwaliteit, moderne pasvorm en uitstraling kan hebben. Betrouwbaarheid en een hoge mate van service zorgen voor tevredenheid bij veel klanten.

Waarom Geco?

Bespaar geld en koop direct bij de fabriek!
Professionele kwaliteit voor een betaalbare prijs. Waarom aan allerlei tussenkanalen betalen? Bij concurrerende merken is de product keten als volgt: Fabriek-merkeigenaar-wederverkoper-sportretailer-club-consument/lid. Bij Geco gaat het als volgt: Fabriek-importeur-club-consument/lid.
Laat je verrassen door de kwaliteit en de prijs.

Moderne pasvorm en top kwaliteit
Geco gaat met de tijd mee. Moderne strakke pasvormen in top kwaliteit zowel voor kinderen, dames als heren.

Ontwerp je eigen unieke tenue
Waarom meet betalen voor een standaard gelimiteerd ontwerp. Ontwerp je eigen clubtenue zoals jij dat wilt. Geen beperkingen, levertijd gegarandeerd binnen 4 weken!Bestel gemakkelijk online
Bestel heel gemakkelijk online in je eigen unieke clubwebshop.

Verdien geld voor je club
Verdien geld met je eigen clubwebshop. We zullen je helpen dit om dit zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen.

En omdat we je helpen je clubimago op te bouwen
Er zijn wel honderden verschillende clubs in Nederland die een rood-wit of blauw-wit tenue dragen maar dikwijls zijn deze allemaal standaard hetzelfde en kan men moeilijk onderscheiden van welke club men nu is. Gebruik daarom onze “modellen” of stuur je complete eigen ontwerp naar ons toe. Wij zullen je voorzien van die unieke uitstraling die bij je club past. Je bent niet langer gebonden aan standaard collecties of standaard kleuren vanwege de ontzettende lange levertijd zoals bij ander merken. GECO zorgt voor een uniek tenue voor een scherpe prijs.